Norsk for yrkesfag 2

Norsk for yrkesfag 2 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 2.pdf
ISBN
1224204060658

BESKRIVELSE

Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene. Norsk for yrkesfag legger stor vekt på å formidle norskfaget til elever på ulike faglige nivåer. For eksempel tilbys "Kapitlet i korttekst", en kort oppsummering foran hvert kapittel av fagstoffet som skal behandles. Tekstsamlingen er stor og variert med et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur. Her finner du både klassiske og nyere tekster. Flere av tekstene er lettleste, og noen tekster er knyttet til ulike yrkesfagmiljøer. Før hver tekst i tekstsamlingen står en førlesningsoppgave, kalt "Før du leser".

Filmen ble opprinnelig produsert for å supplere læreverket Norsk for Yrkesfag 1 & 2 (Aschehoug forlag). Kontakt . H.

Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Kjøp Norsk for yrkesfag 2 fra Norske serier Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Kjøp Norsk for yrkesfag 1 & 2 fra Bokklubber I den sammenslåtte utgaven er både Norsk for yrkesfag 1 og Norsk for yrkesfag 2 gjengitt med samme innhold og sidetall som i originalversjonene.

RELATERTE BØKER