Meieriet

Meieriet - Mette Karlsvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Karlsvik
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Meieriet.pdf
ISBN
6620793149944

BESKRIVELSE

Kan ein leve som kunstnar og vere forelder?På eit kunstnaropphald i eit ombygd meieri på Island møter Beate Kjell, som ho blir gravid med. Kva slags livsendringar vil det å bli mor innebere, og kva slags mor kan ho greie å vere? «Meieriet» er ei lågmælt og kjenslevar forteljing om å slitast mellom lengsel etter nærleik og behovet for å vere åleine, om frykta for fødselsdepresjon og for at kunsten skal bli industri. Den ærlege og sårbare forteljarstemma set ord på kjensler som vanlegvis ikkje blir kommuniserte, når Karlsvik skildrar vegen frå graviditet til barseltid.

Den ærlege og sårbare forteljarstemma set ord på kjensler som vanlegvis ikkje blir kommuniserte, når Karlsvik skildrar vegen frå graviditet til barseltid. Meieriet kino, midt i Leknes - Midt i Lofoten. Midt i Leknes - midt i Lofoten Ansvarlig redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser.

Noe blir også brukt til tørrmelk.. Før melken kommer til meieriet, blir den analysert for å sikre at den ikke har smaksfeil eller inneholder bakterier eller stoffer som ikke skal være der, for eksempel ... «Meieriet» er ei lågmælt og kjenslevar forteljing om å slitast mellom lengsel etter nærleik og behovet for å vere åleine, om frykta for fødselsdepresjon og for at kunsten skal bli industri.

RELATERTE BØKER