Lykkelige Albert Åberg

Lykkelige Albert Åberg - Gunilla Bergström | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Lykkelige Albert Åberg.pdf
ISBN
2012489412140

BESKRIVELSE

I denne boka er Albert Åberg snart 6 år, og lurer på hva lykke er. Hvis man har det moro hele tiden, da vil man jo ikke vite når det er kjedelig og når det er gøy. Kanskje det ikke er så galt å kjede seg og være litt trist innimellom. Passer for barn fra 4 år.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden. Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Albert bor sammen med faren sin i ... Lykkelige Albert Åberg. Gunilla Bergström; Gunilla Bergström (Illustratør) ; Tor Åge Bringsværd (Oversetter) I denne boka er Albert Åberg snart 6 år, og lurer på hva lykke er.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Lykkelige Albert Åberg (BOK) Gunilla Bergström.

RELATERTE BØKER