Hijabhistorier

Hijabhistorier Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Hijabhistorier.pdf
ISBN
6184203953213

BESKRIVELSE

Hvorfor velger noen å gå med hijab? Hvorfor velger andre å ta den av? I denne antologien forteller norske muslimske kvinner sine egne hijabhistorier. Her er historien om den tre år gamle jenta som sniker seg inn i mors klesskap for å ta på seg sin første hijab, om hun som mister jobben fordi hun bruker hijab, om verdens første hijabmoteblogger, om hun som valgte å slutte å bruke hijab og historien til den pakistanske bestemoren som kom til Norge på syttitallet og sett landet forandre seg.Hijaben står sentralt i samfunnsdebatten. Det er plagget vi ikke greier å stille oss likegyldige til. Det er tøystykket vi er uenige om. Dette er de personlige historiene fra innsiden.

Hvorfor velger noen å gå med hijab? Hvorfor velger andre å ta den av? I denne boka forteller muslimske kvinner i Norge om sine egne erfaringer. Les blant annet historien om. Hijabhistorier Hijabhistorier Heftet / 2011 / Bokmål 349,-305,-Levering 2-6 dager Antall.

Her er historien om den tre år gamle jenta som sniker seg inn i mors klesskap for å ta på seg sin første hijab, om hun som mister jobben fordi hun bruker hijab, om verdens første hijabmoteblogger, om hun som ... Å vokse opp i to kulturer er ikke alltid så lett. Vi har samlet litteratur med handling fra flerkulturelle miljøer. Hvorfor velger noen å gå med hijab? Hvorfor velger andre å ta den av? I denne antologien forteller norske muslimske kvinner sine egne hijabhistorier.

RELATERTE BØKER