Fredagsstrikkeklubben

Fredagsstrikkeklubben - Kate Jacobs | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Jacobs
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Fredagsstrikkeklubben.pdf
ISBN
9722973074407

BESKRIVELSE

Kvinnene i Fredagsstrikkeklubben møtes tilfeldig i Georgias butikk på jakt etter nye oppskrifter og garn. De utveksler gode råd, og tar en kopp kaffe sammen. De blir enige om å møtes hver fredagskveld medbringende pinner og garn. Mens strikkepinnene klirrer og plaggene vokser, går samtalene videre fra mønster og garn til livet i sin alminnelighet - om kjærlighet, vennskap, mann, barn og alt mulig annet.

De utveksler gode råd, og tar en kopp kaffe sammen... Fredagsstrikkeklubben [lydopptak] Medansvarlig: Hoff, Anette; Engen, Kari; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: CD Lydbok J; Eier: Os; År: 2007; Noter: Kvinnene som møtes tilfeldig i Georgias butikk på jakt etter nye oppskrifter og garn, blir enige om å ta med strikketøyene sine og treffes hver fredag kveld. Kvinnene i Fredagsstrikkeklubben møtes tilfeldig i Georgias butikk på jakt etter nye oppskrifter og garn. De utveksler gode råd, tar en kopp kaffe og praten går.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Når man strikker, kan det være koselig å høre på lydbok samtidig :) Passende "strikke-lektyre" kan være Fredagsstrikkeklubben av Kate Jacobs. (Jeg er ikke ferdig med den ennå, så ikke røp slutten!) Litt te må også til ;)Ha en fin kveld! Fredagsstrikkeklubben - Kate Jacobs Dette er ei bok jeg aldri i verden ville valgt å lese før jeg begynte på høstens strikkeprosjekt.

RELATERTE BØKER