Fra jorden roper blodet

Fra jorden roper blodet - Birger Emanuelsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Emanuelsen
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Fra jorden roper blodet.pdf
ISBN
9756926614322

BESKRIVELSE

Vinner av Ungdommens Kritikerpris 2015.Tallak Nybuen skadeskyter en reinsdyrbukk, og i jakten som følger, faller han om. Været skifter, og for å overleve natten tar han seg til stølen som hans far har leid ut til en jeger nede fra kysten. Neste dag drar de to mennene sammen ut i fjellet for å finne bukken. Turen vekker minner fra Tallaks oppvekst morens uforklarlige fravær, ham selv og faren alene på den lille gården, følelsen av å være fanget i den trange dalen, i det evige slitet. Natten er kommet med snø, og etter hvert som de søker over den tomme vidden, blir det klart at det er mer enn det skadeskutte dyret som knytter de to mennene sammen. Fra jorden roper blodet er en konsentrert roman, rik på kjærlighet. Gjennom et lite og levende persongalleri vikles det ut en stor fortelling - om familie og arv, sannhet og løgn, om hvilke historier som former våre liv, og om hvordan alt kunne vært annerledes.

Det er av respekt for lovovertrederen at vi straffer ham. Det greier ikke moderne straffeteorier å ta høyde for.

Fra jorden roper blodet er en konsentrert roman, rik på kjærlighet. Gjennom et ... Kjøp Fra jorden roper blodet fra Tanum Intens romandebut fra Birger Emanuelsen.

RELATERTE BØKER