Forfatterinnen

Forfatterinnen - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Forfatterinnen.pdf
ISBN
1578442205813

BESKRIVELSE

Hvorfor skriver ikke Johan? Er han syk ... eller har han funnet seg en fransk pike? Når heller ikke Anna får noe livstegn fra ham, bestemmer Elise seg for å oppsøke professoren som har hjulpet Johan. En dag får hun beskjed om å møte opp på forlaget. Elise blir nervøs. Er det godt nok, det hun har skrevet? På veien dit hører hun en som roper på henne.

Buck (1892-1973), som skrev romaner om Kina og vant Nobelprisen i litteratur, bodde i Zhenjiang med sine misjonærforeldre til hun ble 18, og underviste også der. Hvorfor skriver ikke Johan? Er han syk ... eller har han funnet seg en fransk pike? Når heller ikke Anna får noe livstegn fra ham, bestemmer Elise seg for å oppsøke professoren som har hjulpet Johan.

Stilistisk er han mye av en impresjonist. Den britiske forfatterinnen skrev over 80 krimbøker og mysterier i løpet av sin lange karriere. Men et av hennes aller største mysterium forble uløst - hva som egentlig skjedde da hun i desember 1926 forsvant i 11 dager.

RELATERTE BØKER