Det nye vannet

Det nye vannet - Roy Jacobsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Det nye vannet.pdf
ISBN
7481618458843

BESKRIVELSE

Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling. Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn. I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, er unggutten Jon riktignok en slags bygdetullling. Men slik romanen er bygget opp, blir alle andre personer og alle begivenheter til mysterier som bare HAN kan avsløre.«Det handler om et sykt sinn og et mulig mord, skildret med sterke sproglige bilder.» Svein Johs Ottesen, Aftenposten«En genistrek av en roman. Det er år og dag siden jeg leste en ny, norsk roman som beveget meg så sterkt [...]»Øystein Rottem, Arbeiderbladet

Hullet kan lukke seg igjen, og hinnen fylles med nytt vann, sier Teigen. Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling. Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn.

I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, er unggutten Jon riktignok en slags bygdetullling. Nye vannbehandlingssystemer og kjemikalier for å fjerne humus er en kostbar affære. Det er hovedsakelig små innsjøer som er mest utsatt for å få veldig brunt vann.

RELATERTE BØKER