Besatt

Besatt - Eva J. Stensrud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva J. Stensrud
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Besatt.pdf
ISBN
9911399222304

BESKRIVELSE

En kvinnes kamp for frihetenOslo/Hedmarken, april 1940Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem - men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet.Lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen.Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne.

Gratis norsk synonymordbok på nett. Besatt er 6 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp besatt i ordboka..

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp besatt i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Dekket, voldsom, smykket Vi fant 166 synonymer til BESATT.

RELATERTE BØKER