Å forstå seg selv og andre

Å forstå seg selv og andre - Rolf-Petter Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf-Petter Larsen
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Å forstå seg selv og andre.pdf
ISBN
1000366047278

BESKRIVELSE

Denne boken gir en enkel og kortfattet innføring i sentrale sider av transaksjonsanalysen. Transaksjonsanalyse gir en god bakgrunn for bedre å kunne forstå samspillet mellom mennesker i ulike sammenhenger.Det er ikke bokens sikte å ta opp noen grundigere drøfting av transaksjonsanalysen i forhold til andre psykologiske retninger eller systemer, og heller ikke å gå gi en fullstendig og uttømmende fremstilling av transaksjonsanalyseteorien som sådan. Lesere som har behov ut over det dette heftet bringer, henvises til relevant litteratur om emnet, for eksempel noe av det som er henvist til i litteraturlisten.En del elementer vil av praktiske og pedagogiske grunner bli berørt flere ganger i teksten. Se på dette som en nyttig repetisjon fremfor som en kilde til irritasjon.

Dårlig mentaliseringsevne er knyttet til dårlig sosial fungering og psykiske plager. Det kjennetegner mange med personlighetsforstyrrelser.

Det er lett å forstå verden ut fra seg selv og sitt eget ståsted. Vi har alle ulike erfaringer som farger oss og gjør at vi tolker andre på bestemte måter. Neste steg er å kommunisere hva man ønsker på en ærlig og åpen måte.

RELATERTE BØKER