Sosiale virkeligheter

Sosiale virkeligheter - Kari Rønneberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Rønneberg
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Sosiale virkeligheter.pdf
ISBN
8220874262324

BESKRIVELSE

Boka forklarer sosiologisk teori med konkrete eksempler fra hverdagsliv og arbeid og er beregnet på studenter innen profesjonsstudiene, enten det gjelder undervisning, helsevesen eller sosialarbeid. Har litteraturliste og stikkordregister.

Vi lærer fortsatt hvordan teknologi og «nye» sosiale virkeligheter former vårt liv og fagfeltet, men kan ikke ignorere temaet av den grunn. Sosial kompetanse er noe man oppnår gjennom trening og mestring av flere forventede sosiale ferdigheter. Og det er som med alle andre kompetanser, at trening gjør en god.

Illusjonen behøver ikke å være komplett, men den må være tilstrekkelig naturtro til at brukeren kan leve seg inn i den ved hjelp av naturlige sanser og ferdigheter. FOTO: Urdahl Olav Norge er ett land, men det finnes veldig mange forskjellige virkeligheter her. Det er sosiale ulikheter, geografiske forskjeller, mentale, etniske og religiøse differanser.

RELATERTE BØKER