Prekær politikk

Prekær politikk Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Prekær politikk.pdf
ISBN
5488471275971

BESKRIVELSE

Dette er en bok som er en innfallsport til mange former for politisk analyse . fra filosofi til komparativ statsvitenskap. Den egner seg særlig godt til innføringsemner i samfunnsvitenskap ved universitet og høyskole. I boken analyseres, beskrives og diskuteres ulike former for prekær politikk. Hva skal til for at det blir strid og rivalisering mellom grupper i et samfunn? Når blir en konflikt voldelig? Finnes det fellestrekk mellom internasjonale konflikter? Hvor mye tåler politiske institusjoner av ideologisk fiendskap, separatisme og økonomisk vanskjøtsel?Boken er redigert av Raino Malnes, som er professor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Hvis det er snakk om å utrydde undertrykkelse, kan resultatet bli mer undertrykkelse. Kjøp Politikk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Politikk i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Prekariat er et begrep innen sosiologi og økonomi som innbefatter en eksistens uten forutsigbarhet eller sikkerhet, noe som påvirker både den materielle og psykologiske velferden.

5 Viljekraft og virkemidler: Er store, gjerne ideelle prosjekter mulige og ønskelige i politikken? Boken er en innfallsport til mange former for politisk analyse - fra filosofi til komparativ statsvitenskap. Prekær politikk. Raino Malnes (Redaktør) Dette er en bok som er en innfallsport til mange former for politisk analyse - fra filosofi til komparativ statsvitenskap.

RELATERTE BØKER