Nye spell av Emil fra Lønneberget

Nye spell av Emil fra Lønneberget - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Nye spell av Emil fra Lønneberget.pdf
ISBN
7587765128842

BESKRIVELSE

I starten av denne boka har Emil spikket 97 tregubber. Når boka er ferdig står det 125 tregubber i snekkerbua. Så kan man regne ut hvor mange spell det har blitt.Den andre boken om Emil. Her kan du lese om da blodklubbrøra skvatt rundt ørene på faren, og om den gangen Emil skaffet seg hest og skremte vettet av hele Vimmerby! Det er kanskje ikke så merkelig at lønnebergboerne har lyst til å sende ham til Amerika - noe moren hans slett ikke vil vite noe av: «Emil er en snill gutt», sier hun. ""Vi er glade i ham akkurat som han er". Flott gavebok med etterord av Agnes-Margrethe Bjorvand.

Astrid Lindgren; Björn Berg (Illustratør) ; Jo Tenfjord (Oversetter) I starten av denne boka har Emil spikket 97 tregubber. Når boka er ferdig står det 125 tregubber i snekkerbua.

Den andre boken om Emil. Her kan du lese om da blodklubbrøra skvatt rundt ørene på faren, og om den gangen Emil skaffet seg hest og skremte vettet av hele Vimmerby! Det er kanskje ikke så merkelig at lønnebergboerne har lyst ... Kjøp Nye spell av Emil fra Lønneberget fra Tanum I starten av denne boka har Emil spikket 97 tregubber.

RELATERTE BØKER