Kunsten å hjelpe

Kunsten å hjelpe - Brita Borchgrevink | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brita Borchgrevink
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Kunsten å hjelpe.pdf
ISBN
4899951526431

BESKRIVELSE

Boka tar opp grunnleggende spørsmål omkring det å hjelpe, og om det å virkelig kunne lytte til den hjelpetrengende. Gjennom eksempler og øvelser føres leseren på en vei som åpner for forfatterens hovedanliggende: Hvordan kan terapeuten lokke fram klientens egne helende krefter. Har litteraturliste og stikkordregister. Illustrert.

Hva er menneskets verdighet? - Søren Kierkegaard har et begrep om hjelpekunst som illustrerer dette godt. Kierkegard sier: «At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, ... Kunsten å hjelpe individer og familier er en oversettelse av Del 1-3 av Lawrence Shulmans: The Skills of Helping Individuals, Families, Groups and Communities.

Han arbeidet ikke som fagfilosof, men har likevel endt opp som Nordens fremste bidrag til vestlig tenkning. Hans filosofi omhandler først og fremst subjektets vilkår.

RELATERTE BØKER