Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire

Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire - Arvid Peder Einmo, Anne Grethe Hestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Peder Einmo, Anne Grethe Hestad
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire.pdf
ISBN
9806099845801

BESKRIVELSE

Boka gir ei innføring i framstilling av gjenstander i tre, metall og leire. Den tar for seg estetikk, redskaper, teknikker, materialer og produksjon. Har litteraturliste og register.

Brukes i arbeid med leire. Fås i ulike størrelser og fasonger på slyngene. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere utvikler vi produksjonprosesser og bearbeidingsmetoder (støping , forming og sammenføyning) samt metoder for å beskrive og forstå metallenes mikrostruktur og egenskaper i fast såvel som flytende fase.Ved hjelp av vår laboratorie-infrastruktur kan vi utføre karakterisering i mulitiskala fra nano- til macro-skala. Harde Materialer; Downloads.

Fargen er grå både i el-ovn og gass-ovn. Keramiske materialer anvendes mest i form av stein til utmuring av ildsteder og industriovner, men det finnes også støpemasser, mørtel og plastiske masser som tørkes og herdes ved sintring på stedet.. Det finnes et stort utvalg av ildfaste materialer som imøtekommer krav som kjemisk motstandsdyktighet, tilstrekkelig høy mykningstemperatur, mekanisk styrke, varmeledningsevne ... Trykkteknikker: Papptrykk, tresnitt og høytrykk.

RELATERTE BØKER