Gud i norsk politikk

Gud i norsk politikk - Torkel Brekke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Brekke
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Gud i norsk politikk.pdf
ISBN
1011788396453

BESKRIVELSE

Forfatteren ser på hvilken rolle religion spiller i politikken i dagens Norge og om virkeligheten lever opp til forventningen om at politikk og religion skal være atskilte sfærer.

Ja-siden brakte de tradisjonelle motstanderne Ap og Høyre sammen (selv om Ap hadde en betydelig nei-fraksjon, noe Høyre ikke hadde), og vanskeliggjorde samarbeid med henholdsvis SV og sentrum ( KrF , Sp og Venstre ). Torkel Brekke har skrevet bok om det. Den har fått tittelen "Gud i norsk politikk".

Publisert ... De fremhevet flerdimensjonaliteten og kryssende skillelinjer som et særtrekk ved norsk politikk. Samtidig har det skjedd viktige samfunnsendringer som ikke fanges inn av den tradisjonelle modellen.

RELATERTE BØKER