Fri vilje

Fri vilje - Helga Hjorth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helga Hjorth
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Fri vilje.pdf
ISBN
5535111325866

BESKRIVELSE

«Jeg kjente igjen alt som ble beskrevet i anmeldelsene. Hyttene på Toffelsø og kranglingen om testamentet og om takstene, sykehusinnleggelsen til mamma, pappas fall i trappen, Veras tale på revisorkontoret; hver eneste episode anmelderne hentet ut av romanen for å ramme inn beskrivelsen av Veras litterære verk, var hentet fra vårt liv, mitt liv. Men jeg kjente ikke igjen pappa som hatet alle kvinner - alle unntatt Vera, som han syntes var uimotståelig. Eller mamma som hadde visst om overgrepene, men bare snudde ryggen til fordi hun var mer opptatt av fasade. Jeg kjente ikke igjen Even som et såret barn heller, Ingvill som spilte offentlig godhetsperson, meg selv som hatet storesøsteren min, eller Vera som bare var et offer.»«Fri vilje er et smart og tankevekkende motsvar til Arv og miljø.» Ingunn Økland, Aftenposten

Men for å få en klar forståelse av dette emnet må vi gå til Guds Ord, Bibelen. Hvorfor? Og jeg sa det i begynnelsen av økten: «Dere er her av fri vilje.

For eksempel når barna er unge. Da kan ikke foreldrene bare tenke: Barna har en fri vilje.

RELATERTE BØKER