Fire hundre franske fornærmelser, eller Gymnaset Corneille i Rouen

Fire hundre franske fornærmelser, eller Gymnaset Corneille i Rouen - Øyvind Ellenes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Ellenes
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Fire hundre franske fornærmelser, eller Gymnaset Corneille i Rouen.pdf
ISBN
1943351435526

BESKRIVELSE

Rouen, Normandie, Frankrike: En gruppe unge menn. På vei mot livet. De er norske elever ved et fransk gymnas. De bor på internat. De lengter hjem. De leser. De pugger. De drikker. De lengter etter kjærlighet. De møter en flom av nye og fremmede inntrykk. De er usikre. Famlende. Besværlige. Fulle av følelser. Blant dem er Even Tjern, som romanen følger, på sin springende måte, gjennom tre år på denne institusjonen, fram til han er tjue år. "Fire hundre franske fornærmelser" kan beskrives som en slags dannelsesroman, skrevet i en form som veksler mellom det kollektive og det individuelle.

I fortellermåte knytter romanen an til både den franske midelalderromanen og de gotiske mysteriene. Vi følger personene med et ytre blikk, men på en måte som lar oss ane både deres fortid og mulige fremtid - samt former for mellommenneskelig tilhørighet ... Avgrens på format.

Tritt Facebook bei, um dich mit Wenche Irene Hamre und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt... Wenche Irene HamreさんはFacebookを利用しています。Facebookに登録して、Wenche Irene Hamreさんや他の知り合いと交流しましょう。Facebookは、人々が簡単に情報をシェアできる、オープンでつながりのある世界の構築をお手伝いします。 Wenche Irene Hamre, Facebook पर है.

RELATERTE BØKER