Det året Ricardo Reis døde

Det året Ricardo Reis døde - José Saramago | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
José Saramago
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Det året Ricardo Reis døde.pdf
ISBN
1793568793059

BESKRIVELSE

Ricardo Reis vender tilbake til Lisboa fra Brasil i 1935, etter mange års fravær. Han tar inn på et forfallent hotell og innleder et stillferdig, nærmest anonymt liv i sin nye tilværelse. Han får besøk av vennen Fernando Pessoa, de diskuterer livet, døden og tiden. Han vandrer omkring i Lisboas gater (besøkende i byen kan så si bruke Ricardo Reis` vandringer som by-guide!) Han svermer for den fattige værelsespiken Lidia, og litt for rikmannsdatteren Marcenda med den ødelagte hånden. I Spania er generalissimus Franco kommet til makten. Et hovedverk i et av det tyvende århundrets mestt betydelige forfatterskap. Christian Rugstad ble belønnet med Bastian-prisen for sin oversettelse av boken.

I en af disse skikkelser kommer han fra Brasilien til Lissabon i ... Det år Ricardo Reis døde José Saramago (Pocket) Tip en ven 110 kr I øjeblikket udsolgt. Sælges af Adlibris.

Han tar inn på et forfallent ... Vår pris 179,-. Dette er en roman om Portugal gjennom dikteren Fernando Pessoas øyne.

RELATERTE BØKER