Veien over klippene

Veien over klippene - Gøril Emilie Hellen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gøril Emilie Hellen
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Veien over klippene.pdf
ISBN
8678484180000

BESKRIVELSE

Er sannheten alltid nødvendig for å kunne leve sant? Lucia bor sammen med forloveden. Jack i London. Hun skal hjem på ferie til den værharde barndomsøya på Helgelandskysten der hun vokste opp med sin italienske mor og norske far, med fiskehjell, utedo og sanking av ærfugldun. Lucia frykter hva Jack vil synes om de enkle kårene hun kommer fra. Hun tyr til en løgn, sier at moren er blitt syk og ikke orker besøk av andre enn henne. Det går troll i ord da moren brått og uventet dør mens Lucia er hjemme. Full av skyldfølelse kan hun ikke annet enn å si ja til å oppfylle morens siste ønske: Å sette ned urnen på hennes hjemsted på Liguriakysten, et sted Lucia aldri har vært og som moren sjelden snakket om. Lucias motvillige Italia-reise blir ikke bare en reise mot sannheten om hva som skjedde da moren forlot landsbyen, men også en reise på leting etter seg selv.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 179 kr i måneden. Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud. Veien over klippene Gøril Emilie Hellen.

Og valget falt naturlig på denne boka, som stort sett handler om dette vakre landet. Kjøp Veien over klippene. Er sannheten alltid nødvendig for å kunne leve sant? Lucia lever sammen med sin forlovede Jack i London.

RELATERTE BØKER