Smykketyvene

Smykketyvene - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Smykketyvene.pdf
ISBN
3652442043448

BESKRIVELSE

De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen. Supre spenningsbøker for gutter! Frank og Joe Hardy kalles ut på et nytt hemmelig oppdrag! Badebyen Ocean Point i New Jersey rammes av en innbruddsbølge mot juvelbutikker og smykkeforretninger. Temperaturen i byen når uvante høyder. Spørsmålet er om Hardy-guttene klarer å oppspore de fingernemme tyvene, før tyvene finner dem!

- Det er foreløpig oppdaget at det er stjålet smykker, men vi har foreløpig ikke fullt oversikt over det som er borte, opplyser politiet. Kjøp Smykketyvene fra Bokklubber Frank og Joe Hardy kalles ut på et nytt hemmelig oppdrag! Badebyen Ocean Point i New Jersey, rammes av en innbruddsbølge mot juvelbutikker og smykkeforretninger. Temperaturen i byen når uvante høyder, og spørsmålet er om Hardy-guttene klarer å røyke ut de fingernemme tyvene, før de selv blir brent. De samme guttene, med samme nese for mysterier.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Nå er smykketyvene tatt Beboere på Vestsiden i Porsgrunn våknet til til et lite hyggelig syn i dag.

RELATERTE BØKER