Firkant-jakt

Firkant-jakt - Britta Teckentrup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britta Teckentrup
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Firkant-jakt.pdf
ISBN
2430569851317

BESKRIVELSE

Bli med på firkant-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer. Barna vil kjenne igjen firkanter i hverdagen, som et leketog med vogner, noen byggeklosser og et vindu, og kan løse enkle oppgaver på hvert oppslag: Hva skjer når leketoget kjører inn i tårnet av klosser? Hvem kommer med bussen? Hvert oppslag presenterer både farger og lyder. Serien er tilpasset de aller minste barna. Enkle, fargerike tegninger og et tydelig pedagogisk innhold hjelper barna å lære seg ulike geometriske former, samt en rekke farger og lyder. Firkant-jakt og Sirkel-jakt er små, delikate bildebøker som vil bli elsket av de aller minste. Og foreldrene deres. I 2016 utgis Trekant-jakt og Strek-jakt.

Barna vil kjenne igjen sirkler i hverdagen, som en ball, en urskive, et trafikklys og et stopp-skilt, og får løse enkle oppgaver. Kjøp Sirkel-jakt fra Bokklubber Bli med på sirkel-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer. Barna vil kjenne igjen sirkler i hverdagen, som en ball, en urskive, et trafikklys og et stopp-skilt, og får løse enkle oppgaver. Sirkel-jakt (Innbundet) av forfatter Britta Teckentrup.

Barna vil.. Firkant-jakt; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: billedbøker for de minste TEC; Eier: Randaberg bibliotekene; Emne: Geometriske figurer; År: 2015; Noter: Bli med og finn alle firkantene. Dette er en geometribok for de yngste med former, farger og lyder, små oppgaver og mange detaljer.

RELATERTE BØKER