Yggdrasil 5

Yggdrasil 5 - Kari Gran, Roy Nordbakke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Gran, Roy Nordbakke
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Yggdrasil 5.pdf
ISBN
6273131835654

BESKRIVELSE

Yggdrasil lærerveiledning er et praktisk hjelpemiddel i den daglige undervisningen. Den gir faglig bakgrunnsstoff, metodiske forslag, og den kommenterer emner og oppgaver i læreboken og Forskerspiren. Hovedområdene Forskerspiren og Teknologi og design er vektlagt.

I toppen sitter lysmaktens ørn, og ved treets røtter ligger mørkemaktens Nidhogg, som er en orm eller drage. Yggdrasil 5 naturfag BM I læreboka starter hvert emne med tydelige læringsmål. Disse målene blir tatt opp igjen på emnets avsluttende side, hvor eleven tester sin k... Yggdrasil-asken bæres av tre lange røtter.

Slik gir Yggdrasil eleven mulighet til å jobbe med naturfaget på sitt nivå. I læreboka starter hvert tema med tydelige læringsmål. Yggdrasil lærerveiledning er et praktisk hjelpemiddel i den daglige undervisningen.

RELATERTE BØKER