Nye Zeppelin 4

Nye Zeppelin 4 - Anne-Birthe Nyhammer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Birthe Nyhammer
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Nye Zeppelin 4.pdf
ISBN
9177867600337

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen gir faglig påfyll og metodisk veiledning i bruk av læreverket. Lærerveiledningen har en generell del som tar opp sentrale emner i norskfaget på trinnet, en metodisk del til språkboka og leseboka, praktiske tips til arbeidet i klasserommet. Lærerveiledningen har rikelig med supplerende stoff og oppgaver, samt mange kopieringsoriginaler på bokmål og nynorsk.

Tavla aktiviserer elevene og får i gang kommunikasjonen i klasserommet. Tavla hjelper læreren til å variere undervisningen, og egner seg både i lærerstyrt undervisning og til ... Nye Zeppelin 4 arbeidsbok til lesebok har mange og varierte oppgaver som er med på å utvikle ordforråd og trene leseforståelse og skriveferdighet.

Elevene oppmuntres til muntlige og skriftlige aktiviteter gjennom ulike oppgaver og verktøy. Kjøp 'Nye Zeppelin 4, norsk for barnetrinnet, Lærerveiledning til språkbok og lesebok' av Anne-Birthe Nyhammer fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral | 9788203402845 Kjøp 'Nye Zeppelin 4, norsk for barnetrinnet, Arbeidsbok til språkbok' av Turid Fosby Elsness fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER