Nye Zeppelin 1AB

Nye Zeppelin 1AB - Kristine Eidesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Eidesen
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Nye Zeppelin 1AB.pdf
ISBN
8366197542266

BESKRIVELSE

Nye Zeppelin 1AB lærerveiledning har forslag til årsplan og tips til hvordan du kan jobbe med dybdelæring, grunnleggende ferdigheter og vurdering i Nye Zeppelin 1. Metodisk del har veiledning til alle oppslagene i elevbøkene, dessuten ekstra forslag til ulike kreative oppgaver. Lærerveiledningen er oppdatert og i samsvar med fagfornyelsen.

Nye Zeppelin 3 lesebok endrer betegnelsen «Lærekapittel» til «I dybden», slik som i Nye Zeppelin 4 . Teksten «Båten synker» av Barbro Lindgren er byttet ut med et utdrag fra Marshmallowsmaskinen av Bobbie Peers. Nye Zeppelin 1A (Heftet) av forfatter Turid Fosby Elsness.

Lærerveiledningen er oppdatert og i samsvar med fagfornyelsen. Nye Zeppelin 4 elevnettsted er gratis og uten innlogging. Ressursen er lydlagt og kan brukes på nettbrett.

RELATERTE BØKER