Nødvendige nyheter

Nødvendige nyheter - Oddgeir Tveiten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddgeir Tveiten
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Nødvendige nyheter.pdf
ISBN
4871478101693

BESKRIVELSE

Den 11. september 2002 konkurrerte løssalgsavisene VG og Dagbladet om publikums oppmerksomhet på følgende måte: VG hadde et førstesideoppslag der en rekke kjendiser - fra Gro Harlem Brundtland til «Høggern» og Oddvar Brå - fortalte hvor de hadde vært den samme dagen året før, da World Trade Center i New York raste sammen etter at to fly styrtet inn i tvillingtårnene. Dagbladet vinklet sitt oppslag med følgende forsidetekst: «Her dør Annes mann». På et grovkornet forsidefoto var Annes mann uthevet med en rød sirkel rundt hodet idet han lente seg ut av et vindu høyt over verdensmetropolens gateplan. Oppslagene illustrerer at nyhetsjournalistikk er kunnskapsproduksjon og ikke bare refleksjon av hendelser i verden. Ved sin måte å fortelle på blir journalistikken en aktør i hendelsen som formidles. Hva har hendt for oss lesere, lyttere og seere før hendelsene har fått sitt språk, sine metaforer og sin form? Spørsmålet antar stadig mer global relevans, fordi eierstruktur, informasjonsteknologi, fortellemåter og innhold i nyhetsmediene globaliseres. Nødvendige nyheter tar opp noen slike emner, med utgangspunkt i ulike perspektiv på globalisering og ulike syn på journalistikkens rolle som pådriver og katalysator i globaliseringsprosesser.

Informasjon om informasjonskapsler lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt og hjelper teamet vårt med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes mest interessant og nyttig. Datatilsynet har sendt varsel til Rælingen kommune om et overtredelsesgebyr på 800 000 kroner. Varselet kommer etter at helseopplysninger om barn med fysisk og psykisk funksjonshemming ble behandlet i den digitale læ … Flere nødvendige tiltak vedrørende gjenvinning av plast må iverksettes.

Vi må vise solidaritet og ta vare på hverandre, sier Lysbakken til NTB. Nyheter. Hold deg oppdatert på det siste innen produktnyheter fra Hurtigruten.

RELATERTE BØKER