Max Uflaks; Superantihelten

Max Uflaks; Superantihelten - Rachel Renée Russell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Max Uflaks; Superantihelten.pdf
ISBN
7855143030201

BESKRIVELSE

Ny serie fra forfatteren av Dustedagboka!Max Crumbly har plutselig havnet på verdens skumleste sted: Ungdomsskolen. Det er mye som er bra med den nye skolen, men problemet er at Max har så utrolig uflaks. Det er for eksempel uflaks at Bøllas nye hobby er å låse Max inne i et skap. Og så er det uflaks at Max har så lite til felles med superheltene han digger. Hans nesten overnaturlige evne til å lukte pizza på mange hundre meters avstand kommer jo ikke til å redde liv, akkurat. Men det hindrer ikke Max i å gjøre alt han kan for å bli den helten skolen trenger!

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Max Uflaks; Superantihelten av Rachel Renée Russell (ISBN 9788248919346) hos Adlibris.com.

Hovedpersonen er Max. Han klarte å gå inn i jentegarderoben med et uhell. Max Uflaks er en serie som vil appellere til alle som liker "En pingles dagbok" eller "Dustedagboka".

RELATERTE BØKER