Journalistikk i risikosamfunnet

Journalistikk i risikosamfunnet - Paul Bjerke, Evelyn Dyb | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Bjerke, Evelyn Dyb
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Journalistikk i risikosamfunnet.pdf
ISBN
8869122560552

BESKRIVELSE

Bokens perspektiv er at risikosamfunnet har erstattet industrisamfunnet, noe som har skapt nye konfliktdimensjoner og nye identiteter. Dagens journalistikk må forstås og forklares med begreper som er tilpasset dette samfunnet. Journalistikken bidrar til at innbyggerne oppfatter, forstår og konstruerer sine omgivelser som et samfunn med betydelig miljørisiko og økende sosial usikkerhet. Risikosamfunnet er samtidig et reelt sosialt fenomen som avspeiles i mediene. Boken bygger på sosiologene Ulrich Becks og Anthony Giddens teorier om risikosamfunnet og det senmoderne, men er først og fremst en kritisk bok om dagens journalistikk.

Hvis det stemmer at risikosamfunnet er konstruert av dagens journalistikk burde analysen min vise at avisene utfører sin egen risikovurdering i dekningen av ebolaepidemien i 2014. Journalistikk: en innføring . ISBN 9788205430044, 2013, Anne Hege Simonsen, Brynjulf Handgaard, m.fl. Økonomijournalistikk (Heftet) av forfatter Paul Bjerke.

Pris kr 358 (spar kr 51). Se flere bøker fra Paul Bjerke. Som journalist kan du jobbe i mediebedrifter som avisredaksjoner, magasiner, ukeblader, radiostasjoner, TV-stasjoner eller nettredaksjoner.

RELATERTE BØKER