Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant - Jonas Jonasson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Jonasson
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant.pdf
ISBN
9740012383601

BESKRIVELSE

Knalldebut for svensk debutant. Over 650 000 solgte i Sverige. Tildelt Den svenske bokhandlerprisen i 2009. Etter et langt og begivenhetsrikt liv havner Allan Karlsson på gamlehjem. En dag skal han feire sin hundreårsdag med pomp og prakt. Et spetakkel Allan er så absolutt ubegeistret for at han heller klatrer ut vinduet. I farten får han med seg en veske som han skulle passe et øyeblikk, og straks har han både tyver og politi etter seg. Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant handler om en månedslang jakt gjennom Sverige på Allan og hans nye venner. Men boken er også en feelgood-reise gjennom det forferdelige 1900-tallet. Hvordan skjedde det at Allan spiser middag med den blivende president Truman? Og seiler flodbåt med formann Maos unge hustru? Til tross for at den uendelig sorgløse Allan er komplett uinteressert i politikk, kan det synes som om han har påvirket de fleste av forrige århundres store begivenheter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet, Heftet, CD | 9788241910180 Den prisbelønnede kinosuksessen HUNDREÅRINGEN SOM KLATRET UT GJENNOM VINDUET OG FORSVANT, med Robert Gustafsson i hovedrollen og regi av Felix Herngren (Solsidan), er basert på Jonas Jonassons internasjonale suksessroman. Etter et langt og meget innholdsrikt liv havner Allan Karlson på et gamlehjem, som tilsynelatende vil bli hans siste stopp. Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant.

Romanen var Sveriges mest solgte med til sammen 617 000 solgte innbundede- og pocketbøker. I Norge hadde boken fra den ble gitt ut i 2011 til april 2013 solgt ... Trailer 2: Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant Premiere: 25.12.2013 Kjøp billetter Mer om filmen.

RELATERTE BØKER