Gravrøvergåten

Gravrøvergåten - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Gravrøvergåten.pdf
ISBN
6988906379891

BESKRIVELSE

Det.skjer ting om natten i Skutebukta. Cecilia, Leo og Une oppdager at noen har spadd opp.gamle graver på kirkegården, men det viser seg at den gamle kirken også rommer andre mysterier. Den gamle Kutter-presten sies å gå igjen der, og for mer enn 60 år siden tok en annen gammel prest med seg hemmeligheten om Tysker-gullet i graven.Samtidig etterforsker politiet saken med Cecilias mor som et drap, og i.Gravrøvergåten.får du svaret på hva som egentlig skjedde sist sommer da hun forsvant. På samme tid skjer det nye, mystiske hendelser som leder oss tilbake til forliste frakteskip, gull og perler, og vi får forklaringen på hvorfor pensjonatet i Skutebukta nettopp fikk navnet Perlen..Det filosofiske bakteppet i.Gravrøvergåten.er Søren Kierkegaards tanker rundt ansvar, frihet og valgmuligheter.

Det.skjer ting om natten i Skutebukta. Cecilia, Leo og Une oppdager at noen har spadd opp.gamle graver på ... Gravrøvergåten Jørn Lier Horst (Innbundet) Tips en venn 241 kr Antall .

Han tar den unge leseren på allvor. Unger får i boka med seg både filosofi og moral uten at de selv vet det.

RELATERTE BØKER