Bobla

Bobla - Siri Pettersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Pettersen
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Bobla.pdf
ISBN
6505822049945

BESKRIVELSE

Alle har sine greier. Kine er en slave.Hun tvinges til å stå opp, tvinges til å gå på skolen, tvinges til å pugge ting hun ikke trenger, tvinges til å leve med kallenavnet Bobla, tvinges til å bytte helmelk ut med lettmelk, tvinges til å gå på svømming, og tvinges til å synge i det pillråtne julekoret. Hun er prisgitt andres møkkaregler, i en møkkaby, i en møkkaverden. Etter tidenes verste skoledag finner hun ei mystisk glasskule på kirkegården, med ei tøydukke i. Kula vokser til ei diger boble, stor nok til at hun kan gå inn og ut av den. Den inneholder nøkkelen til friheten hun har lengtet etter. Og den kan fly! Endelig kan hun melde seg ut! Drite i alle andre og være helt i fred. Bare hun, og den gufne filledukka. For alltid ... «Bobla» er magisk realisme for alle fra ti til hundre. En dødsmorsom og dødsalvorlig spenningsbok med Tim Burtonsk sjarm, fra en av våre aller største fantasyforfattere.

Likar du best å lese avisa på pc, nettbrett eller mobiltelefon, eller er på reise, held til i utlandet eller likar å lese avisa på jobben, er dette løysinga for deg. Den digitale utgåva av Bø blad […] Bobla strikkes ovenfra og ned med 3 i 1 økning ved halskanten.

Den er heilt lik papirutgåva, med same innhald og utsjånad. Likar du best å lese avisa på pc, nettbrett eller mobiltelefon, eller er på reise, held til i utlandet eller likar å lese avisa på jobben, er dette løysinga for deg.

RELATERTE BØKER