Winter i verdens rikeste land

Winter i verdens rikeste land - Janne S. Drangsholt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne S. Drangsholt
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Winter i verdens rikeste land.pdf
ISBN
2325463082689

BESKRIVELSE

Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok: Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere. Winter i verdens rikeste land er en frittstående oppfølger til Ingrid Winters makeløse mismot (2015), som for alvor satte Janne S. Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken.

Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken. Winter i verdens rikeste land- og snart kommer snøen! Man skulle jo tro at livet i verdens rikeste land var tilnærmet problemfritt, men vi som bor her vet naturligvis bedre. Vi vet for eksempel at det er fort gjort å regne litt feil og la seg rive med i hektiske budrunder på sjarmerende gamle hus med litt for stort renoveringsbehov. Winter i verdens rikeste land er en frittstående oppfølger til Ingrid Winters makeløse mismot (2015), som for alvor satte Janne S.

Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken. «Winter i verdens rikeste land» er en frittstående oppfølger til «Ingrid Winters makeløse mismot», som for alvor satte Janne S.

RELATERTE BØKER