Tenke sjæl

Tenke sjæl - Trond-Viggo Torgersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond-Viggo Torgersen
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Tenke sjæl.pdf
ISBN
6288998867770

BESKRIVELSE

Trond-Viggo Torgersen er en mann med et usedvanlig allsidig talent. Som artist har han klart å erobre et publikum som spenner over flere generasjoner. Alle nordmenn, fra de yngste i barnehagen til de eldste på gamlehjemmet, har et forhold til Trond-Viggo Torgersen - enten via Barne-TV, plateutgivelser, i rollen som barneombud, gjennom utallige programmer i NRK eller bokutgivelsene hans. I denne lydboken utfordrer Trond-Viggo lytteren til å bevege seg litt vekk fra det vi alltid har gjort, til noe vi ikke har gjort før. Den handler om følsomhet, om trygghet, og ikke minst om utvikling ! Kanskje handler det for oss gutta om å kommunisere med damene, lære av dem og utforske grensene. For oss alle handler det om å utfordre oss selv. Servert med varm og særdeles treffsikker humor!

Sist oppdatert: 16.06.2017 kl 14:28. Del på Facebook; Del ... Tenke sjæl og mene.

15:24. Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest. Trond Viggo Torgersen framførte «Tenke Sjæl» da Lørdagsrådet gjesta UKA i Trondheim. Innsettelse av felthumanist: 40 militærprester sang «Tenke sjæl» tostemt.

RELATERTE BØKER