Snakk til meg

Snakk til meg - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Snakk til meg.pdf
ISBN
1834903215489

BESKRIVELSE

En forsiktig middelaldrende kvinne reiser til Cuba og overrasker seg selv. Er det kjærlighet hun opplever? Møtet med kontrastenes Cuba, skjønnheten, fattigdommen, varmen mellom menneskene, rokker ved hennes verdensbilde. Hun reiser hjem, og starter prosessen med å få den cubanske mannen inn i Norge. Snakk til meg handler om å justere kurs midt i livet, og ta noen uforferdete valg. Om en kvinnes forhold til seg selv, sin fortid og til de myndigheter hun så langt i sitt liv har vært lojal mot. Til en elsker. Og ikke minst til en sønn.

Ikke snakk til meg. Nei, ey fuck it jeg er tidløs, over meg som natt og dag, Jeg vet, de vet han bitchen er gal (Gal- gal - gal- gagagagal) Attt- hhan bitchen er gal. laget DVDen «Snakk med meg» som gir eksempel på gode samtaler med barn.

Informasjon; Produsent; Fantastisk ... Snakk til meg. Podkaster er for lengst blitt en del av de etablerte mediehusene.

RELATERTE BØKER