Prosten

Prosten - Jan Jakob Tønseth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Prosten.pdf
ISBN
4887391122195

BESKRIVELSE

En spennende roman om Tønseths bestefar Kristen Skjeseth, prost i Vågan i Lofoten fra 1921 til 1951, en sosialt engasjert og modig kirkens mann. Han var far til Gunnar Skjeseth, modell for helten i Tønseths romantrilogi: "Hilmar Iversens ensomhet". Preget av Tønseths humor og sjeldne fortellerbegavelse. For den historisk og religiøst interesserte, og de som liker god litteratur."For et menneske. For en roman. (...) Jeg var trist da boken tok slutt." Eskil Skjeldal, Vårt Land «... romanen er et stykke kirkehistorie som helt selvsagt burde interessere alle som er en del av den norske kulturen. (...) Å lese Tønseth er en svir."Bjørn Ivar Fyksen, Klassekampen (...) Dette er et stykke kirkehistorie. Et stykke norgeshistorie. Et stykketidsbilde og ikke minst et stykke fylt av vakre og rørende menneskeskildringer. (...) Prosten er et stykke edel romankunst."Atle Christiansen, Aftenposten " sobert, lettflytende, humoristisk og underholdende ... en sjeldenhet." Turid Larsen, Dagsavisen Turid Larsen, Dagsavisen "Tønseth har [...] gjort oss kjende med eit godt og samvitsfullt menneske som kan tena som eit føredøme for oss alle. Det skal forfattaren ha takk for."Odd W. Surén, Dag og Tid

Taiwan; Important Notice: The Drugs.com international database is in BETA release. Prosten - homeopat ramstads universal + for kvinner, enersan, fotfil a-sun as501, hudreparasjon, handleddsbandasje, albuebandasje, anti-aldrings dagkrem, fot-kur ... Prosten er næraste overordna for sokneprestane og prostiprestane. Det er 103 prostar i den norske kyrkja.

Besøksadresse: Stoaveien 14 4848 Arendal Eller Friergangen 2 4846 Arendal Telefon: 934 17 962 [email protected] Postadresse: Postboks 1823 4858 Arendal.

RELATERTE BØKER