Mysteriet i Mercy Close

Mysteriet i Mercy Close - Marian Keyes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marian Keyes
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Mysteriet i Mercy Close.pdf
ISBN
5193720278376

BESKRIVELSE

Husker du den eksentriske familien Walsh? De fire eldste søstrene har fått hver sin historie - nå er det Helens tur. 33 år gamle Helen Walsh har aldri klart å holde på en jobb. Nå er hun privatdetektiv, men en blakk og hjemløs sådan. Derfor må hun flytte hjem til foreldrene til hun får livet på rett kjøl igjen. Enda mamma og pappa truer med å selge huset og dra på cruise til Karibia. Endelig får Helen et nytt oppdrag: å finne den savnede Wayne Diffney, tidligere medlem av boybandet Laddz. Han forsvant sporløst og plutselig, rett før gjenforeningskonserten, og må finnes for enhver pris. Selv om oppdragsgiveren er Helens sjarmerende, men upålitelige eks, er det gode penger å tjene, og gode muligheter til å benytte seg av lyssky undersøkelsesmetoder.

33 år gamle Helen Walsh har aldri klart å holde på en jobb. Nå er hun privatdetektiv, men en blakk og hjemløs sådan. Pris: 169,-.

"Keyes portrett av depresjonen er nyansert og autentisk. Helens dirrende stemme er virkelig ... 33 år gamle Helen Walsh har aldri klart å holde på en jobb.

RELATERTE BØKER