Meg eier ingen

Meg eier ingen - Åsa Linderborg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsa Linderborg
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Meg eier ingen.pdf
ISBN
5510972278417

BESKRIVELSE

Boken er en selvbiografisk barndomskildring som omhandler forfatterens oppvekst i Västerås, med en alkoholisert far. Hun beskriver forholdet til faren og aktualiserer temaer som alkoholisme og klassetilhørighet. Dette er forfatterens debutbok.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

Han setter av Åsa i mørket utenfor barnehagen, og der ... Meg eier ingen (norsk utgave Versal, 2008) har stått i hylla mi sia jeg helt overraskende fikk den til jul i 2010.Jeg har sett på den mange ganger, lest teksten bakpå, granska bildet på framsida, hvor far og datter er foreviga i noe som ser ut til å være et herlig og lykkelig øyeblikk. Directed by Kjell-Åke Andersson. With Hanna Alström, Mikael Persbrandt, Ida Engvoll, Karin Franz Körlof.

RELATERTE BØKER