Konkylien 4

Konkylien 4 - Kari Carlsen, Ragnhild Nordsjø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Carlsen, Ragnhild Nordsjø
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Konkylien 4.pdf
ISBN
3793208524539

BESKRIVELSE

Lærerveiledninga gir oversikt over stoffet i elevboka, supplerer og utdyper kunnskapsstoffet og gir tips om måter å formidle det på. Den gir mange ideer til organisering av tematisk undervisning, og legger stor vekt på elevenes eget skapende arbeid med musikk og kunst og håndverk. CD-en inneholder lyttestoff og musikkeksempler knyttet til hvert oppslag i elevboka.

Bildestoffet utgjør den største delen. Tekstene er tildels skjønnlitterære, dels innspill fra forfatterne. Betegnelse: Lærerveiledninga gir oversikt over stoffet i elevboka, supplerer og utdyper kunnskapsstoffet og gir tips om måter å formidle det på. Konkylien er en roman av Margit Sandemo fra 1979.Den ble først publisert som føljetong i Allers, både i Norge, Sverige og Danmark.Originalens tittel er Turbinella, men den er også gitt ut under tittelen Snäckan..

De karakteristiske skallene er spiralsnodd ... Betegnelse: Ild er det gjennomgående temaet i heftet. Bildestoffet utgjør den største delen.

RELATERTE BØKER