Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger

Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger - Kristian S. Hæggernes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian S. Hæggernes
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger.pdf
ISBN
7785287296739

BESKRIVELSE

Jeg gikk alltid i Siljes kasse om hun var der, og jeg fant stadig vekk på grunner for å gå på butikken. Jeg gikk ofte og handlet for mor, noe jeg ikke hadde pleid å gjøre før, og stakk alltid innom for å kjøpe en sjokolade eller noe annet om jeg gikk forbi. Det ble en del sjokolade av det, og chips og peanøtter og cola. I dusjen etter fotballkamper falt etter hvert en del kommentarer om at jeg hadde lagt på meg, og jeg ble tregere ute på banen, til stadighet forbiløpt av digre høyrevinger fra Seim og Askøy og andre steder der fotball var viktigere enn det var hos oss. Første gangen Silje virkelig smilte til meg, bestemte jeg meg for å kutte ut fotballen. Med Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger byr Kristian S. Hæggernes på varme og vemodige fortellinger om bergensere som går stille i dørene. Flere av hovedpersonene har sine forskjellige strategier for å mestre følelsen av utenforskap, og sine egne prosjekter som opprettholder en slags barriere mot omverdenen. Og kanskje går det bedre med dem, enn det gjør med Gaute i tittelfortellingen, når han forsøker å ta del i livet.

Hæggernes (født 17. april 1972) er en norsk forfatter.

Bibliografi. 2004 tyngde av fallene skygge, dikt, Cappelen Damm ISBN 9788202236533; 2008 med vinterstemme, dikt, Cappelen Damm ISBN 9788202286040; 2010 Kassadamer jeg har elsket og andre ... Ida & Oda og andre fortellinger tar opp tråden fra Hæggernes' tidligere utgivelser Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger og romanen Fettere & kusiner og handler om møter mellom mennesker, hvordan de blir kjent med hverandre, forholder seg til hverandre og nettverket som vokser fram mens de blir deler av hverandres tilværelse. Kassadamer jeg har elsket og andre fortellinger (Noveller, Cappelen Damm, 2010) Med vinterstemme (Lyrikk, Cappelen Damm, 2008) Tyngde av fallende skygge (Lyrikk, Cappelen, 2004) Født og bosatt i Bergen.

RELATERTE BØKER