Vi i verden 7; lærerens bok

Vi i verden 7; lærerens bok - Mari Ann Berg, Beate Børresen, Peder Nustad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Ann Berg, Beate Børresen, Peder Nustad
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Vi i verden 7; lærerens bok.pdf
ISBN
9632191024172

BESKRIVELSE

Boka har et grundig bakgrunnsstoff differensiert i to nivå: en kortversjon og en utdypende versjon for dem som vil gå grundigere inn i stoffet. Lærerens bok inneholder skjematiske oversikter til hvert hovedtema. Skjemaene tydeliggjør læringsmål, og de gir en god oversikt over hvordan grunnleggende ferdigheter øves i temaet. Metodestoffet gir kommentarer og tips til oppgavestoffet i elevboka. Et eksemplarisk opplegg, der en arbeidsmetode blir utdypet, fins også til hvert tema. I tillegg er det utarbeidet forslag til arbeidsplaner der KRL er satt inn i en sammenheng.

Jeg har alle elevene "inne". Det elevene er aller mest fornøyd med, er at de kan markere viktig tekst, skrive huskelapper og få boken opplest".

trinn "Jeg synes dette er fantastisk. Jeg har alle elevene "inne".

RELATERTE BØKER