Veien til toppidrett

Veien til toppidrett - Åke Fiskerstrand, Erling Rimeslåtten, Frank Abrahamsen, Morten Bråten, Halvor Byfuglien, Cato Zahl Pedersen, Per Egil Refsnes, Ola Rønsen, Hanne Staff, Hilde Bjerkholt Jenssen, Lars Engebretsen, Christine Helle, Halvor Lea, Sindre Madsgaard, Stine Bredal Oftedal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åke Fiskerstrand, Erling Rimeslåtten, Frank Abrahamsen, Morten Bråten, Halvor Byfuglien, Cato Zahl Pedersen, Per Egil Refsnes, Ola Rønsen, Hanne Staff, Hilde Bjerkholt Jenssen, Lars Engebretsen, Christine Helle, Halvor Lea, Sindre Madsgaard, Stine Bredal Oftedal
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Veien til toppidrett.pdf
ISBN
7800778886046

BESKRIVELSE

Ny, revidert utgave - i salg fra 15 mai!Denne nye utgaven er særlig styrket med lærestoff om forebygging av idrettsskader. Den er også blitt faglig oppdatert, forbedret og utvidet på flere emner. Veien til toppidrett er skrevet av fagfolk fra Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole i samarbeid med lærere som underviser på programområdet idrettsfag i videregående skole.Unge idrettsutøvere som ønsker å satse målrettet på idretten sin, skal få muligheten til det samtidig som de tar videregående opplæring. Programfaget toppidrett skal bidra til at vi får bevisste utøvere som også kan oppnå gode resultater regionalt, nasjonalt og internasjonalt.Dette faget inneholder hovedområdene:treningsplanleggingbasistreningferdighetsutvikling.Læreboka tar for seg:.verdier og holdninger innenfor toppidrettenlivsstilen som kreves av en toppidrettsutøververdien av å sette seg langsiktige målmotivasjon og mentale ferdighetertreningsplanlegging og utviklingstrappnyttig informasjon om kosthold og antidopingråd om hvordan man skal holde seg frisk og skadefrirelevant kunnskap om hvordan mediene arbeiderBoka kommer også som Smartbok - levende lærebok, personlig læring

Basistrening som begrep ble lansert for å sette fokus på helhetlig treningspåvirkning av idrettsutøvere. I praksis vil det omfatte: trening av grunnleggende sosiale-, psykiske-, fysiske- og koordinative elementer på et generelt og spesifikt nivå. Veien til toppidrett.

Unge idrettsutøvere som ønsker å satse målrettet på idretten sin, skal få muligheten til det samtidig som de tar videregående opplæring. Programfaget toppidrett skal bidra til at vi får bevisste utøvere som også kan oppnå gode resultater regionalt, nasjonalt og internasjonalt.Dette faget inneholder hovedområdene* treningsplanlegging* basistrening* ferdighetsutviklingGjennom disse hovedområdene får man blant annet kunnskap om* livsstilen som kreves av en toppidrettsutøver* utviklingstrapper* relevante tester ... Veien til toppidrett er skrevet av fagfolk fra Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole i samarbeid … LES MER med lærere som underviser på programområdet idrettsfag i videregående skole. Unge idrettsutøvere som ønsker å satse målrettet på idretten sin, skal få muligheten til det samtidig som de tar videregående opplæring. WANG Toppidrett Romerike vil starte opp med et program for 9 idretter for ungdom fra hele landet.

RELATERTE BØKER