Små branner overalt

Små branner overalt - Celeste Ng | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Celeste Ng
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Små branner overalt.pdf
ISBN
3423538207127

BESKRIVELSE

Små branner overalt er en dypt fascinerende og elegant fortalt roman om hemmeligheter, identitet og forholdet mellom mødre og døtre - og avslører faren ved å tro at du er trygg om du bare følger reglene. I Shaker Heights er alt nøye planlagt, fra de symmetriske veiene og husenes avstemte farger til de vellykkede livene til menneskene som bor der. Og ingen speiler dette bedre enn Elena Richardson, som har det å følge reglene som sin rettesnor i livet. En dag kommer den gåtefulle kunstneren Mia og hennes tenåringsdatter Pearl til nabolaget og leier et hus av familien Richardson. Mia og Pearl knytter seg raskt til de fire barna i Richardson-familien. Men Mia bærer med seg en mørk fortid og en faretruende lettbent holdning til hva man bør og ikke bør gjøre. Da gamle venner av Richardson-familien forsøker å adoptere et kinesisk-amerikansk spedbarn, bryter det ut en opprivende kamp om foreldreretten. Mia og Elena havner på hver sin side, og Elena bestemmer seg for å få Mias hemmeligheter opp og fram i lyset. Men Elenas besettelse etter å finne sannheten viser seg å få uventede og dramatiske konsekvenser.

Celeste Ng, roman, små branner overalt, smakebit på søndag. God søndag! I dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten.

Reservere Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Små branner overalt, Celeste Ng ... Celeste Ng, Små branner overalt Jeg har lest en bok av Celeste Ng, det var hennes første og det er den som er omtalt under her: Celeste Ng, Alt jeg ikke sa Den het Alt jeg ikke sa.

RELATERTE BØKER