Publiseringsregler for journalister

Publiseringsregler for journalister - Ellen Lexerød Hovlid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Lexerød Hovlid
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Publiseringsregler for journalister.pdf
ISBN
1559400942850

BESKRIVELSE

I boken behandles en rekke praktiske spørsmål om hva journalister har lov og ikke lov til å publisere. Hvor går grensene for hva journalister kan publisere? Er det greit å navngi politikeren som er tiltalt for å ha lastet ned overgrepsmateriale? Hva kan man publisere om partilederen som har innledet et forhold til en annen politiker? Er det lov å bruke bilder fra Facebook til å illustrere slike saker? Vi følger den fiktive journalisten Marte, som stadig møter på slike problemstillinger i sin arbeidshverdag. Boken gir svar på Martes spørsmål og forklarer rettsreglene. Boken tar for seg de viktigste rettsreglene for journalistisk publisering: reglene om ærekrenkelser, privatlivets fred, rett til eget bilde, omtale av straffesaker og opphavsrett. Boken er spesielt egnet for journalister og journaliststudenter, men er nyttig for alle som er interessert i journalistikk og medierett.

Publiseringsregler I siste del av Vær varsom-plakaten kan du lese om hvilke regler som gjelder for publisering. De samme reglene som gjelder for tekst og muntlig fremføring gjelder for bilder. Søkeresultater for Ellen Lexerød Hovlid - Haugenbok.no 4.

Kapittel 4: Publiseringsregler 4.1. Legg vekt på saklighet og omtanke i innhold og presentasjon.

RELATERTE BØKER