Mestrende

Mestrende - Kristin Martinsen, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Kevin Stark | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Martinsen, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Kevin Stark
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Mestrende.pdf
ISBN
8248224388247

BESKRIVELSE

Hvordan kan du bli bedre til å gjenkjenne og snakke om følelser? Hvordan kan du øve på det du er redd for? Hva kan du gjøre for å mestre følelser som engstelse og tristhet bedre?Alle barn er lei seg eller engstelige av og til, men for noen kan slike følelser skape problemer på skolen eller hjemme. I denne arbeidsboken vil du finne mange aktiviteter og øvelser du kan gjøre sammen med andre. Arbeidsboken er en del av programmet Mestrende barn som har til hensikt å hjelpe barn som ønsker å bli bedre til å mestre følelser som tristhet og engstelse.Mestrende barn er skrevet og utviklet av flere forfattere ledet av anerkjente, amerikanske fagfolk. Kristin Martinsen, psykolog ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, helseregion Øst og Sør er hovedansvarlig for den norske versjonen.

Målgruppe: Mestringstilbud til barn 9 - 12 år som er nedstemt eller engstelige. Gruppen drives i samarbeid med kolleger fra flere tjenester i Barne- og familieenheten.

Eksempler kan være i forhold til venner, å møte det de frykter, å løse problemer og å utvikle et bedre selvbilde. MESTRENDE BARN er basert på programmene Coping Cat og Action. I studien vil forskerne undersøke om intervensjonen Mestrende Barn hjelper barn med angst og/eller depresjon.

RELATERTE BØKER