For deg skal alt bli bedre

For deg skal alt bli bedre - Johanne Rogndal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanne Rogndal
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
For deg skal alt bli bedre.pdf
ISBN
7224477237453

BESKRIVELSE

Johanne Rogndal er den nye Hedvig Montgomery/Peder Kjøs. Å oppdra barn er å gjennomleve egen barndom på nytt. Gjennom barnets øyne ser og forstår du ditt eget liv på nytt. Dette er en bok om hvordan fortiden vår er med oss når vi blir foreldre, og fletter seg inn i relasjonen til barna våre på måter vi sjelden er bevisst. Tiden, samfunnet og kulturen vi lever i, skaper noen ideer i oss om hvordan et barn skal være, og familien vi kommer fra vil alltid være bakteppet for hvordan vi selv er foreldre. Som psykolog hører Rogndal både kvinner og menn fortelle at det var viktig for dem å ikke gjenta sin egen barndom med egne barn. Likevel blir det ofte slik at noen ting gjentar seg uten at vi reflekterer over det, eller at vi kjemper så hardt mot fortiden at den kommer til uttrykk på måter som vi ikke liker, og forplanter seg videre til barna våre. Hun skriver som mor, og altså med bakgrunn som psykolog. Hun er relativt fersk i begge roller, men som psykolog vet hun i alle fall én ting: Det som gjør terapeuter gode, er ikke å viske ut fortidens avtrykk, men å hele tiden reflektere og ta stilling til hvordan våre erfaringer påvirker oss i møte med andre mennesker.

Nedenfor deler Gjestrum åtte konkrete tips til å hjelpe deg til å bli den lederen alle ønsker seg: 1. ...

Da er det lov å gjøre ... som igjen ikke hadde kjangs på noen som var bedre enn deg. Mediter med meg! Enkelt! Alt du trenger er 5 minutter.

RELATERTE BØKER