Europas skam

Europas skam - Lisa Bjurwald | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Bjurwald
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Europas skam.pdf
ISBN
2338543031100

BESKRIVELSE

Hvem er rasistene i dagens Europa og hvilken makt har de? Den svenske journalisten og forfatteren Lisa Bjurwald (f. 1978) har foretatt en reise gjennom Europa, og gir i boken Europas skam en metodisk oversikt over partier og bevegelser som støtter seg på fremmedfiendtlighet og hat-retorikk , både på høyre- og venstresiden i europeisk politikk.Hør intervju med Lisa Bjurwald på Radio Norge.

25 ... «Skam» blir europeisk. NRK har inngått avtaler i Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania om egne versjoner av nett- og TV-fenomenet. EUROPAS SKAM 255 Sluttord 257 Forfatteren takker 261 Høyreekstreme og fremmedfiendtlige delegater i Europaparlamentet 2010 263 Noter 267.

... - Skam dere, ropte demonstrantene mens flere politibetjenter voktet inngangen til butikken. - Diskriminering og en skam.

RELATERTE BØKER