Du og jeg 2; lærerveiledning

Du og jeg 2; lærerveiledning - Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Du og jeg 2; lærerveiledning.pdf
ISBN
3369578385319

BESKRIVELSE

Spørsmål om religion, livssyn og etikk angår alle mennesker, du og jeg - barn som voksne. I Du og jeg 2 møter elevene lærestoffet gjennom fortellinger om barn på deres egen alder med ulik livssynsbakgrunn. På denne måten blir faget konkret og knyttet til elevenes erfaringsområde. Fortellingene er gode utgangspunkt for å snakke om religioner og livssyn, rett og galt, for å stille spørsmål til livet og lete etter svar. De formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Du og jeg-serien presenterer alle de obligatoriske religionene og livssynene i RLE på hvert årstrinn. Arbeidsbøkene legger stor vekt på å motivere og aktivisere elevene gjennom fortellinger, illustrasjoner og varierte oppgaver der de grunnleggende ferdighetene er integrert. Du og jeg 1-7 består av følgende komponenter: arbeidsbøker til 1. og 2. trinn tekstbøker til 3.-7. trinn lærerveiledninger til alle trinn CD nettressurser for elever og lærere på www.duogjeg.no

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Du og jeg 2; lærerveiledning av Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal (ISBN 9788276348125) hos Adlibris.com.

I Du og jeg 1 møter elevene lærestoffet gjennom fortellinger om barn på deres egen alder med ulik livssynsbakgrunn. Du og jeg 1-4 Du og jeg 5-7 Lærersider Du og jeg 5-7 Lærersider Til nynorsk. 1.

RELATERTE BØKER