Det omsorgsfulle mennesket

Det omsorgsfulle mennesket En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,4 MB
FILNAVN
Det omsorgsfulle mennesket.pdf
ISBN
8202736357721

BESKRIVELSE

I vårt samfunn oppdras vi til selvstendighet og uavhengighet. Vi forventes å gjøre våre valg i yrkesliv, kjærlighet og utdanning. Vi skal realisere oss selv og ta ansvar for våre egne liv. Men er det slik vi mennesker faktisk er? Det omsorgsfulle mennesket viser et alternativ til dette menneskesynet, et alternativ hvor mennesket ses som sårbart og avhengig, og hvor godhet, omsorg, solidaritet, felleskap og ansvar står sentralt.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Det fenomenologiske språket om forholdet mellom verden og kroppen kan fremstå som abstrakt og fremmed, men i denne sammenheng vil jeg fremheve en veldig konkret dimensjon ved det kroppslige; at det er som synlige kroppslige mennesker vi kan se hverandre og bli tilgjengelige for hverandre. Å stille spørsmål ved om og hvordan man kan forstå hverandre blir dermed et misforstått spørsmål ... Sven Gjessing Oppegaard Født 14-10-1944 Død 21-05-2020.

Vi forventes å gjøre våre valg i yrkesliv, kjærlighet og utdanning. Vi skal realisere oss selv og ta ansvar for våre egne liv.

RELATERTE BØKER