De dødes byrå

De dødes byrå - Gareth P. Jones | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gareth P. Jones
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
De dødes byrå.pdf
ISBN
4845225937835

BESKRIVELSE

Sam Toop har en unik evne: Han kan se og snakke med gjenferd, og det er praktisk når man jobber i et begravelsesbyrå, men ganske slitsomt når de døde trenger hjelp!Byråkraten Lapsewood arbeider for "Byrået" i de dødes rike, og han har fått et vanskelig oppdrag i London: En demonhund herjer, Svartråte infiserer bygninger, og flere gjenferd forsvinner på mystisk vis. Hvem er det som er ute etter de døde?Sam blir bedt om å hjelpe til med etterforskningen, men kan han komme levende fra det? "De dødes byrå" er et morsomt, skummelt og bloddryppende mysterium av Gareth P. Jones, som også er forfatteren bak «Arvingene», «Arvingene og den tvilsomme onkelen», «Tidsmysteriet» og «Familieforbannelsen».

Unge muslimske stemmer (Om tro og ekstremisme) - forskjellige forfattere 114. Den gåtefulle Oberon Qvist 115.

Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: Sam Toop har en ... Tittel: De dødes byrå Forfatter: Gareth P. Jones Antall sider: 416 Originalens tittel: Constable & Toop Utgitt: 2018 Forlag: Mangschou Forlag Sjanger: Fantasy, grøss, spenning ISBN: 9788282381864 Oversatt av: Øystein Rosse Omslagsdesign: Sam Hearn Mitt terningkast: De dødes byrå Ny fantastisk bok av Gareth P.

RELATERTE BØKER