Vemmelege vers

Vemmelege vers - Roald Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
Vemmelege vers.pdf
ISBN
8369647988891

BESKRIVELSE

Denne boka er full av vemmelege vers. (Åtvaring: Det er ikkje nokon vanlege «Det var ein gong»-eventyr.) Her er stakkars Oskepott som får hjartet trampa i tusen bitar fordi prinsen hennar er ein valdeleg gnitar. Dvergane til Snokvit er snille og greie, men har ein vane som gjer dei skrekkeleg leie ... Og kva med Gullhar, ei tjuvaktig lita lus, som snik seg rundt og lokar i dei tre bjornenes hus ...?

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Denne boka er full av ... "Vemmelege vers" av Roald Dahl Ny gjendiktning av Roald Dahls bok «Revolting Rhymes».

september. I etterordet skriv Syéd at ho har «prøvd å stikke eit sugerøyr ned i det mest innovative segmentet av språk vi […] Roald Dahls Vemmelege vers! I forbindelse med Roald Dahls 100-års jubileum, utgir SolumBokvennen en nynorsk gjendiktning av Revolting Rhymes - Dahls absurde gjenfortelling av klassiske eventyr som Rødhette, Askepott, Her finner du den mest komplette oversikt over hva som skjer i Bergen.

RELATERTE BØKER